За нас

КОИ СМЕ НИЕ ?

 

Първокласни производители и доставчици на гаражни врати с  марката INDOORS®

С над 19 години опит в производството, доставката и монтажа на гаражни врати, ние от „ИНД – ИНДООРС ” ЕООД ,  можем да ви предложим експертни насоки и разумен съвет относно правилния продукт за вашата ситуация и приложение.

 

КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ ?

INDOORS® произвежда и предоставя цялостно решение за гаражни врати за производствения и търговския сектор – независимо дали просто се нуждаете от гаражна врата, части, дистанционни управления и аксесоари. Нашите продукти са произведени по най-високите стандарти за качество и това създава здрава, издръжлива и устойчива на атмосферни влияния секционна гаражна врата. Нашата много голяма гама от модели врати  с различен стил, Ви гарантира , че ще можете да изберете най- подхожда на вашия дом врата , докато експертният ни опит в тази област гарантира, че получавате най-високо ниво на изработка , доставка , монтаж  и след гаранционна  поддръжка.

 

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Ние сме в бизнеса от 2004 г. с единствената цел да улесним нашите клиенти при намирането на гаражни врати и автомати, дистанционни управления и аксесоари, от които се нуждаят.

INDOORS ® секционна гаражна врата е нещо повече от здрава и красива врата. Това е модерен дизайн, съчетан с най-новите технологии и опит с високо качество, което води до широк набор от уникални и специални характеристики.

 

АДЕКВАТНОСТ И БЪРЗИНА

Нашите експерти по гаражни врати са готови да помогнат. Ако не сте 100% сигурни кой модел гаражна врата, отварящо устройство или товаро – разтоварно оборудване  е подходяща за Вас. Просто ни се обадете и един от нашите услужливи техници ще дойде при Вас, за да ви помогне с БЕЗПЛАТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОДКРЕПА.

 

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

Осъзнаваме, че имате много възможности за избор, когато дойде време да закупите вашите гаражни врати , части или аксесоари, така че сме благодарни на всички наши клиенти . Нашите продукти са проектирани за стабилна работа и се предлагат с гаранция за доволни клиенти.

 

ДОВЕРИЕ

 Много собственици на жилища, строители и управители на предприятия и заводи  в България се довериха на марката  INDOORS ®.  Днес ние сме горди да доставяме качествени продукти, които са тествани от голям брой клиенти.

 

ОТГОВОРНОСТ

Обслужването на клиенти е на първо място. Ние се стремим всеки ден да гарантираме, че Вие получавате първокласна гаражна врата, от началото до края, без значение колко голяма или малка може да е вашата поръчка.